Boek & CD

Het boek, getiteld "Het Volmaeckste Maecksel, de vijf monumentale orgels in de gemeente Voorst" werd samengesteld door E.H. Stol en H. Kleinjan.

Tegelijk met het boek verscheen ook de CD "Het Volmaeckste Maecksel". De uitvoerende musici op deze CD zijn Henk Noordman (cantor-organist van de Nederlandse Hervormde kerk te Twello), Frans Haagen (docent aan het Centrum voor Muziek en Dans te Deventer en voormalig organist/dirigent van de Broederenkerk te Deventer,) en Bert Matter (organist van de St. Walburgiskerk te Zuphen). Zij spelen composities van o.a. Haydn, Richter, Gherardeschi, Wesley, Kellner, Ruppe en Piazza. Bovendien zijn op de CD improvisaties op een psalm te beluisteren, gespeeld door Bert Matter. Totale luistertijd van de CD is ca. 80 minuten.

Boek en CD zijn als pakket verkrijgbaar en afzonderlijk. Het pakket kost € 16,00. Los kost het boek € 9,00 en de CD € 9,00. Ze zijn te koop bij de VVV, Marktplein 11a en bij Boekhandel Oonk, beide in Twello. Het pakket is eveneens te koop bij het Orgelmuseum, Rozemarijnsteeg 9-11 in Elburg,

Wanneer u het pakket per post toegestuurd wilt krijgen betaalt u daarvoor € 4,54 extra.

U kunt dit pakket bestellen door :

De bestelling wordt verzonden wanneer de betaling op bovengenoemd rekeningnummer is ontvangen.

 

Home | SMOV | Sitemap | Boek & CD | Contact